Skip navigation. Till innehållet..
Tornfalken Text - Internetmarknadsföring, webbtexter, design och tillgänglighet för alla sedan 1995.

Tjänster

hjälp med säljande texter och internetmarknadsföring:

Vill du veta mer? Ta kontakt eller skriv en rad i formuläret nedan så hör jag av mig.

Artikel- och textservice

Har du en bra idé till en text eller en artikel, men inte tid att skriva den? Inga problem. Ta kontakt med mig och berätta så skriver jag en text som passar. Du får en professionellt skriven text, som ger bra placeringar i söktjänsterna och konverterar besökare till kunder. Du får alla rättigheter till texten och kan använda den som du vill.

Med en välskriven, optimerad text får du intresserade besökare, som letar efter just dina tjänster. Du betalar ett litet engångsbelopp och alla rättigheter är dina. Självklart får du garanti så att du blir nöjd med resultatet. Se under Nyhetsbrev för exempel på artiklar och texter.

Säljande webbtexter och sökoptimering

Jag erbjuder webbtexter som både säljer och ger hög positionering i söktjänsterna. Det hänger ihop, man måste skriva för både och. Texten, rubrikerna och länkarna är det som läses först och det som söktjänsterna tar hänsyn till. Jag går igenom befintliga texter och föreslår ändringar och skriver nytt vid behov.

Använd nyhetsbrev i din dialog med besökarna

Nyhetsbrevet är ett oslagbart medium för att hålla en levande dialog med besökarna. Jag hjälper dig med att skriva, utforma och distribuera ditt nyhetsbrev. Läs mer i mitt nyhetsbrev om internetmarknadsföring.

Råd och hjälp vid utformning av webbplatser

Jag erbjuder ditt företag hjälp med att göra era webbplatser synliga i söktjänsterna och förvandlar besökarna till kunder. Det gör jag genom att ge råd och hjälp vid utformningen av nya webbplatser och föreslå förändringar på befintliga.

Tillgänglighet: utestäng inte viktiga grupper

Webbplatserna behöver anpassas så att även besökare med olika funktionshinder kan ta del av dem. Alla tjänar på det. Besökarna får en rikare upplevelse och förtroendet för företaget ökar. Läs mer under Tillgänglighet.

Hög kvalitet med god webbstandard

God användbarhet, relevans, kvalitet, enkelhet och korta nedladdningstider ger bra placeringar i söktjänsterna. Då gäller det att webbplatsen följer god webbstandard. Jag hjälper dig med att gå igenom webbplatsen och ser vad som behöver ändras.

Gör din webbplats lätt att läsa i PDA:s, 3G-mobiler och andra apparater

Genom att anpassa webbplatsen efter vedertagen webbstandard och god tillgänglighet, se ovan, gör du den synlig i alla tänkbara enheter, nuvarande och framtida. Uteslut inga affärsmöjligheter. Anpassa din webbplats för framtiden redan nu.

Skriv en rad i formuläret nedan om du vill veta mer, så svarar jag så snart som möjligt.

För att minska mängden skräppost använder jag det här formuläret istället för en e-postlänk. Jag ber om överseende med det extra besvär det kan medföra.